En Sån Karl

Han står där i bara morgonrocken. Han, den äldre bögen, väntar på att en ung och stilig yngling ska ringa på dörren. Vad han inte vet är att hans son samtidigt bjudit in sig själv, sin flickvän och sin mor till lägenheten.

Av teamet bakom förra årets succé “Ömheten”. Efter novellen och monologen “Allegro con brio” av Miguel Angel Fraga. Ny text av Tobias Kralmark.

En lättsam enaktare om familjen idag. Om våra familjenormer som ekar efter tiden då homosexualitet var en synd. En lättsam enaktare där vi försöker göra upp och gå vidare.

Var skenheterosexualitetens äktenskap en lögn? Är dessa barn som lever idag resultatet av denna lögn? Och om föräldrarna hade fått leva sitt liv som de hade velat från början, hade barnen inte funnits då?

Föreställningen tar på ett komiskt och tragikomiskt sätt i snabb dialog upp diskussion om kärnfamiljen. Vad är en kärnfamilj och vad vill vi att en ska vara? Kan vi faktiskt forma den precis som vi vill? Och är familjelivet oberoende om vem vi älskar? Kan familjefadern vara en äldre bög som har materiella sexuella relationer med yngre bögar? Föreställningen har i syfte att väcka tankar kring dessa frågor.

Föreställningen har ett nära samarbete med Malmö Pride och Medborgarskolan.

Manus

(Miguel Angel Fraga)
Ny text av Tobias Kralmark.

Regi

Tobias Kralmark

Premiär

VÄRLDSPREMIÄR:
Den 10/9 2016
Klockan. 20.30

Spelades

Den11/9 och 13/9 2016
Klockan 19.00

Plats

MAF Scen 1
Norra Skolgatan 10a
211 52 Malmö

Information

Föreställningen är cirka en timme och är utan paus.